Doosje BinnensteBuiten

Doosje BinnensteBuiten

Fantasie prikkelende, interactieve installatie met doosjes in verschillende maten, met altijd een wisselende inhoud. Inspirerend spelen voor zowel de kleinste kinderen als de 6 plussers.
Ieder kind kent ze en in elk huis ligt er wel een BinnensteBuiten doosje. Het heeft vaste maten en stiekem zijn het twee doosjes. Het ene doosje schuift in het andere doosje. Het binnen- en buitendoosje.
Weet jij wat het is? Papa’s en mama’s noemen het een luciferdoosje!
De BinnensteBuiten Doosjes zijn er in verschillende maten. Wat kan je er eigenlijk veel in verstoppen! Sommige doosjes zijn zo groot dat je er in kunt liggen !

Lees meer

Aan de kleurige buitenkant valt er al heel wat te beleven: We maken een brug van BinnensteBuiten Doosjes en spelen in het BinnensteBuiten kasteel. Binnen zitten de doosjes vol geheimen: ze geven hun inhoud niet zomaar prijs. Plaatjes, puzzels, spelletjes, dierenfamilies, het verschil tussen binnen en buiten, hard en zacht en nog veel meer.
Spelenderwijs leren de kinderen zo van alles.


Technische informatie

De doosjes hebben verschillende maten en inhoud. Ze zijn daarom geschikt als kleine activiteit of workshop. Maar ook als grote installatie voor verschillende leeftijdsgroepen. Het thema en inhoud kan in overleg worden aangepast. Nodig: het liefst een rustige, zo leeg mogelijke ruimte of beschutte plek. Verder geen technische voorzieningen.